We moved!

Starting August we officially have a new address, our very own office in the middle of the city centre in Malmö. We started to feel like we outgrew MINC already last year, but wanted to take our time to make sure we found a good place to create the first real Devoote office. One of […]

Read More →

Välkomna Fredrik & Niklas!

Devoote fortsätter att växa och kan glatt inleda året med flera nya rekryteringar. Vi hälsar Fredrik Liliengren och Niklas Tibbling varmt välkomna till teamet och ett stort lycka till på era uppdrag på Axis!

Välkommen Agnetha!

Vi fortsätter växa och denna månaden säger vi varmt välkommen till Agnetha Kjellgren som är det nyaste tillskottet i Devoote-teamet. Agnetha’s första uppdrag är på Sony, som HR Solution Manager. Vi önskar henne ett stort lycka till!

IT-mässan 2017

Tack till alla er som kom och nätverkade med oss på IT-mässan! Vi kommer medverka vid nästa tillfälle igen för er som inte hade möjlighet att närvara denna gång, hoppas vi ses då!

Vi välkomnar Anna!

Vi vill välkomna Anna Starberg till Devoote. Anna är en frisk fläkt här på kontoret och kommer hjälpa till med det administrativa.

Events a’la Devoote

På Devoote värnar vi om våra konsulters välbefinnande och trivsel. Därför anser vi det viktigt med att regelbundet samlas, umgås och träffas. På Devoote har vi därför varje månad något sorts event där vi bjuder med alla våra anställda för en rolig upplevelse. Denna gång provade vi på Bodyflight i Köpenhamn följt av en god […]

Read More →

Devoote <3 Metro

Devoote expanderar och söker nu ännu fler medarbetare som kan vara med i vårt fantastiska team. Vi erbjuder spännande uppdrag och utvecklingsmöjligheter. Missa inte vår annons i morgondagens och torsdagens Metro!  

Fin start på det nya året

Det nya året börjar lika bra som 2016 slutade, vi har fått en ny anställd som heter Tobias Korsbäck! Tobias är senior webbutvecklare och böjar på sitt nya uppdrag idag, välkommen!

God jul och gott nytt år!

Vi på Devoote önskar alla en god jul och ett gott nytt år! Vi vill tacka alla våra konsulter för detta året och ser fram emot ett nytt år med ett fortsatt givande samarbete!       

Ny Devoote konsult – Johan Blomé

Innan vi tar julledigt passar vi på att välkomna Johan Blomé till Devoote. Johan är en väldigt senior embedded utvecklare och kommer till oss från Sony Mobile.

Ny anställd – Gustaf Liebe

Välkommen Gustaf!!!. Vi är väldigt glada att fått in Gustaf hos oss. Gustaf är senior Java utvecklare och går in på ett uppdrag på Ikano från 1 Dec.

Ny Devoote konsult – Andrew Appleby

Vi är väldigt glada att få in Andrew Appleby till oss på Devoote. Andrew är en erfaren android utvecklare och kommer att börja på nytt uppdrag hos en ny kund på måndag.

Learning by teaching

I’m an avid reader of Reddit. When I’m not looking at cute kittens and adorable puppies I try to stay current in the world of web development on their many subreddits. Javascript, Angular, Webdev, Webdesign and Programming are just a few that I read. There you’ll get the latest info about the trending frameworks, languages, […]

Read More →

Devoote välkomnar sin nya HR assistent Negin

Devoote har under det senaste halvåret utökat antalet anställda och kunder vilket innebär en ökning av det administrativa arbetet som måste skötas. Vi har därför under den senaste perioden haft ett extra stort behov av en assistent och HR-ansvarig. Efter en del letande har vi  äntligen hittat och anställt en lämplig person! Hon heter Negin Entezarjou […]

Read More →

CMQ Nordic AB byter namn till Devoote AB

CMQ Nordic AB startades 2013 och efter att ha bedrivit verksamheten under 3 år har vi nu bestämt oss för ett namnbyte. Från och med den 1 augusti 2016 heter bolaget Devoote AB. I samband med detta släpper vi en ny hemsida: www.devoote.se, www.devoote.com och en ny logga. Vi kommer i fortsättningen marknadsföra oss under […]

Read More →

Ny kompetensgrupp inom webbutveckling med Martin Trobäck som teamledare

CMQ har skapat en ny kompetensgrupp inom webbutveckling. Martin Trobäck som en av våra anställda har utsetts till gruppens teamledare. CMQ har redan en stark kompetens inom webbutveckling (både front– och back-end) och vi hoppas att gruppens kompetens och utveckling kommer stärkas med hjälp av Martins ledning.